Gyerek biztonsági póráz, kék, 6582

Kód: 3025
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft2 520
Raktáron (3 db)
Szállítási lehetőségek

Most már nem kell aggódnia a gyermek miatt zsúfolt helyeken vagy kívül. A gyermekbiztonsági útmutatónak köszönhetően kiválóan ellenőrizheti a helyzetet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Most már nem kell aggódnia a gyermek miatt zsúfolt helyeken vagy kívül. A gyermekbiztonsági útmutatónak köszönhetően kiválóan ellenőrizheti a helyzetet. Egy műanyaggal bevont fémkábel mindkét oldalán két szalagot köti össze. Az egyik hevedert egy felnőtt tekercseli a csuklójára, a másik hevedert a gyermek csuklójához rögzíti. A gyermek nem nyomja meg a hevedert, ugyanakkor nem csúszhat meg. A kábel 165 cm hosszúságig nyúlik, így a gyermek teljes szabadságban lesz, és a szülő tudni fogja, hogy az ág még mindig a közelben van.

Megjegyzés: A gyermekbiztonsági útmutató 165 cm hosszú lehet. Ezt figyelembe kell venni például az út vagy a víztest közelében. A gyermek kezén lévő hevedert nem szabad megfojtani, ugyanakkor meg kell húzni, hogy ne csússzon ki a gyermek kezéből. A gyártó, importőr vagy kiskereskedő nem felelős a termék helytelen használatáért.

  • szín: kék
  • hosszúság: 43-165 cm
  • kisebb sáv kerület: 11-17 cm
  • A nagyobb öv kerülete: 14,5-21 cm
  • Súly: 95 g
  • súly csomagolással: 117 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Babaáruk
Garancia: 2 év
Súly: 0.5 kg
szín: kék
MSV: 8A404

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés