Gyermek piszoár béka - kék, AG619A

Kód: 3407
Nincs értékelés
Márka: APT
Ft4 400
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A gyermekek béka formájú piszoárja csodálatos segítséget nyújt a fiúknak, hogy megtanulják a kis állandósulási igényt. A fiút nemcsak a gyönyörű színkialakítás, hanem a kis farok is érdekelni fogja. A propeller sikeresen eltalálva forog. A szükséglet teljesítése szórakoztató lehet, és a piszoár nagyszerű motiváció lesz arra, hogy ne pisiljen be a pelenkákba.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyermekek béka formájú piszoárja csodálatos segítséget nyújt arra, hogy a fiúkat megtanítsák egy kis állandósítási igény kielégítésére. A fiút nemcsak a gyönyörű színkialakítás, hanem a kis farok is érdekelni fogja. A propeller sikeresen forog. A szükséglet kielégítése szórakoztató lehet, és a piszoár nagyszerű motiváció lesz arra, hogy ne pisiljen be a pelenkákba.

A termék jellemzői:

  • A piszoár tapadókoronggal van rögzítve, amely lehetővé teszi bármilyen magasság beállítását a gyermek magasságától függően.
  • Az ürítéshez nem szükséges a teljes piszoár eltávolítása, csak távolítsa el a belső edényt.

Műszaki adatok:

  • Anyaga: műanyag
  • Szín: kék, sárga
  • Méretek: 29 x 20,5 x 16 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Babaáruk
Garancia: 2 roky
Súly: 0.25 kg
MSV: S2P30
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés