Intellect ball - puzzle 118 akadályból

Kód: 1267
Nincs értékelés
Márka: GFT
Ft3 610
Raktáron (>10 db)
Szállítási lehetőségek

Egy értelmi labdát vagy addiktív labdát nevezzük ennek a labirintusnak. Ez egy 3D-s puzzle, ahol a fő cél az, hogy a labdát minden zárt átlátszó gömbön át vezesse.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egy értelmi labdát vagy addiktív labdát nevezzük ennek a labirintusnak. Ez egy 3D-s puzzle, ahol a fő cél az, hogy a labdát minden zárt átlátszó gömbön át vezesse. Ez egy nagyon kifinomult mechanizmus, amely bevonja az agyat és javítja a gyermek motoros képességeit. Az intellektuális labda próbára teszi türelmét és képességét a dolgok véget vetésére.

Várja, hogy ez a puzzle zavarja Önt és idegeit, de tudja, hogy ez csak a nyugalomról és az egyensúlyról szól minden mozgással.


Az Ön feladata, hogy egy hullámvasút elágazó fémgömböt vezesse az átlátszó gömb minden irányba történő megdöntésével. Kezdetben nehéz hosszú ideig a labdát a pályán tartani. Egy kis gyakorlattal azonban elindíthatja a labdát a labirintuson keresztül egy speciális számsorozattal és a színes utakon mutató nyilak irányába.

  • A golyó átmérője 18 cm

Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Babaáruk
Garancia: 2 év
Súly: 0.3 kg
MSV: S3R2B304

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés