Intelligens gyurma, alap - narancs

Kód: 565
Nincs értékelés
Márka: GFT
Ft2 520
Raktáron (2 db)
Szállítási lehetőségek

Az intelligens gyurma egy szórakoztató anyag, amely öröm, hogy a kezét belenyúzza, kinyújtja, hengereli, hengereli, szakítsa vagy kinyújtja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az intelligens gyurma egy szórakoztató anyag, amely öröm, hogy a kezét belenyúzza, kinyújtja, hengereli, hengereli, szakítsa vagy kinyújtja. Amikor valaki bosszant téged, nem kell az asztalra üssen és kiabálni, de csak annyit kell tennie, hogy felveszi ezt a praktikus dolgot, amely nagyon hatékony stresszellenes segédeszközként szolgál.

Ezt a szilikon alapú vegyületet számos meglepő fizikai tulajdonság jellemzi. Az intelligens gyurma következetességének köszönhetően nagyon elbűvölő, és nem teszi lehetővé, hogy egyedül hagyja.

Mindegyik doboz 80 g gyurmát tartalmaz.

  • Elektromos gyurma - Az ilyen típusú intelligens gyurma gyönyörű gyöngyszemű csillogással és ragyogással elkápráztatja Önt.
  • Mágneses gyurma - Ez a típus az egyik legnépszerűbb. Ez a mágneses tulajdonságokkal rendelkező gyurma jól megérti a mágnest. Az erősebb mágnes vonzza magához, a gyengébb mágnes képes például az egyes szálak kezelésére.

    A csomag tartalmaz egy nagyon erős mágnest is. Ez a 12 milliméteres kocka világossá teszi a mágneses, zseniális gyurmát, aki itt a főnök.

  • Izzó gyurma - Ahogy a neve is sugallja, az ilyen típusú intelligens gyurma sötétben világít. Lumineszcens tulajdonságokkal rendelkezik. Csak töltse fel a lámpa alatt, kapcsolja ki, és akkor élvezze a varázslatos fényét. Ez a tény ideális anyaggá teszi különféle kísérletekhez. Rajzolhat vagy könnyű fényképeket készíthet rajta.

  • Hőérzékeny gyurma - Ez a típus nagyon vonzó, mert a hőmérséklete szerint megváltoztatja a színét. Csak érintse meg a gyurmát egy csésze kávéval vagy a kezével, és az azonnal új színt fog felfedni. Ha hagyja lehűlni a hűtőszekrényben, az eredeti szín visszatér.

  • Alapgyurma - Az ilyen típusú gyurma leginkább a közönséges gyurmára emlékeztet, de csak megjelenésében. Az intelligens gyurma összes egyedi fizikai tulajdonságával rendelkezik. Eltávolítja a stresszt, és még szórakoztatóbbá teszi az irodát. Az alapvető intelligens gyurmának különböző fizikai tulajdonságai vannak, attól függően, hogy hogyan kezeli. Nyúlik - ha megragadja a két végéből, és meghúzza, úgy viselkedik, mint egy rágógumi. Könnyek - ha megragadja a két végén, és hevesen rándul, akkor elszakad.

Méretek:

  • Doboz átmérője: 8,5 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Babaáruk
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
MSV: poslední kus

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés