ISO 2892 Interaktív többfunkciós busz hangokkal

Kód: ISO_911750
Nincs értékelés
Márka: Huile Toys
Ft11 410
Raktáron (2 db)
Szállítási lehetőségek

Interaktív busz - egy mozgatható, forgó hengerrel rendelkezik az állatokkal a motorháztetőn, amely fordulás után kigyullad és kellemes dallamot indít.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Interaktív busz - egy mozgatható forgó hengerrel rendelkezik, a motorháztetőn állatokkal, ami kanyarodás után világít és kellemes dallamot indít el.

A tetőn van egy gomb, amely kiváltja a hanghatásokat: kürt, motorindítás és dallam. Különféle formájú és színű gombokat tartalmazó prospektus is található. A képen látható állatokhoz rendelt gombok a gomb megnyomására az állat hangja szólal meg a buszból.

A busz egyik oldalán forgattyús fogaskerekek vannak, amelyek mozgás közben ketyegő hangot adnak ki. Vannak viszont színes, barátságos arcok érzelemkifejezésekkel - arcok (pl. öröm - mosoly, szomorúság - harag, stb.) Körülöttük színes keretek találhatók, melyeket le lehet fordítani. Hátul egy csengő, egy kulcs és egy ajtó, mögötte három különböző kép.

  • életkor: 12 hónapos kortól
  • méretek (hossz / szélesség / magasság): 14,5x12x13,5 cm
  • tápellátás: 3x AA 1,5 V elem (nem tartozék)
  • tanúsítványok: CE, EN71
  • súlya: 830 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Babaáruk
Garancia: 2 év
Súly: 1 kg
MSV: S1G1

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés