Bioaktív szérum algák növekedéséhez természetes alapon

Kód: 1326
Nincs értékelés
Márka: DS
Ft5 860
Raktáron (4 db)
Szállítási lehetőségek

Ha szép hosszú szempillát szeretne, akkor nem kell többé megrongálnia szempilláit mesterséges ragasztással. Ehelyett próbálja ki a Bioaktív Szérumot természetes alapon, ezután a szempillái néhány milliméterre felnőnek! Bioaktív növekedést stimuláló szer, amelyet rendszeresen alkalmazva az algákhoz új intenzív növekedést, meghosszabbítást és megvastagodást idéz elő az alsó és a felső algákban! Javasoljuk, hogy naponta 1-2 alkalommal vigye fel a sminket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ha szép hosszú szempillát szeretne, akkor nem kell többé megrongálnia szempilláit mesterséges ragasztással. Ehelyett próbálja ki a Bioaktív Szérumot természetes alapon , ezután a szempillái néhány milliméterre felnőnek!

Bioaktív növekedést stimuláló szer, amelyet rendszeresen alkalmazva az algákhoz új intenzív növekedést, meghosszabbítást és megvastagodást idéz elő az alsó és a felső algákban!

  • Javasoljuk, hogy naponta 1-2 alkalommal vigye fel a sminket.
  • Vigye az algák gyökereire a felső vagy alsó szemhéjon vagy a szemöldöken.
A műszempillák ragasztása után a szempillák nagyon gyengevé válnak és eltörnek. Ez a termék helyreállítja az algák természetes növekedését. Használhatja a szemöldökét is, ebben az esetben a növekedést is támogathatja.

Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bőrápolás
Garancia: 2 év
Súly: 0.2 kg
MSV: 101C01

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés