Google 3D-s kartonpoharak - eladó!

Kód: 1126
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft2 160
Raktáron (>10 db)
Szállítási lehetőségek

A karton nem csak darab karton, hanem okostelefonjának kifinomult szemüvege is. Szerezze be ezt az egyedülálló modult a drága 3D-s felszerelések helyett.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A karton nem csak darab karton, hanem okostelefonjának kifinomult szemüvege is. Vásárolja meg ezt az egyedülálló modult a drága 3D-s felszerelések helyett. Az idei újdonság minden korosztály számára, amely vonzza Önt a fellépésbe.


A virtuális valóság óriási előrelépést tett az utóbbi években, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy drága 3D-s megtekintőberendezéseket vásároljon. Ez az oka annak, hogy egy fejlesztési központ rajongója egy olyan kifinomult kartonpoharat fejlesztett ki, amely okostelefonjának segítségével vonzza be a virtuális valóságba.

Egyszerűen fogalmazva: a szemüveg bármilyen képet a telefonján 3D-s hatásúvá teszi a speciálisan kialakított optikai lencséknek köszönhetően. Egyszerűen összehajtogatja a szemüveget az utasításoknak megfelelően 5 percen belül, majd helyezze be az okostelefonját, tegye közel a szeméhez, és azonnal megtalálja magát a virtuális világban.

A legtöbb alkalmazás és játék vezérlése a fej forgásának és az alacsony frekvenciájú mágnesnek a kombinálásán keresztül történik.

Élvezheti a virtuális valóságot nemcsak fényképei és videói alapján, hanem hullámvasúton is lovagolhat, busszal haladhat, koncertet vehet, átjárhat Párizs közepén található városon, vagy a világ bármely részén utazhat a Google Earth segítségével. A szemüveg bármilyen videót a Youtube-ból 3D szemüvegré változtathat. Ugrhat például a dinoszauruszok között a víz alatti világba, az űrbe, vagy repülni függőleges vitorlázó repülőgépen vagy repülőgépen - mindezt otthona kényelméből.

Már létezik alkalmazások és játékok százai, és ezek napról napra növekszenek, tehát nincs veszély, hogy szemüvege kimerülni fog, az élmény valóban irreális. Az összes lehetséges alkalmazás ITT letölthető.

 

Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Eladó és használt áruk
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
MSV: 3D302

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés