Elektromos rovar- és rágcsálóirtó, 15081

Kód: 1360
Nincs értékelés
Márka: Verk
Ft2 570
Raktáron (2 ks)
Szállítási lehetőségek

Elektromos rovar- és rágcsáló-riasztó - veszélyes vegyi anyagok nélkül elvezet a házból pókokat, rovarokat és egereket. A kép szemléltető jellegű: A hő a nyárral jár, és a kellemes dolgok mellett egy kellemetlenséggel is jár, ez pedig a kellemetlen rovarok és rágcsálók megnövekedett előfordulása.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Elektromos rovar- és rágcsáló-riasztó - veszélyes vegyi anyagok nélkül elvezet a házból pókokat, rovarokat és egereket.

  • A kép szemléltető

A nyár melegével jár, és ezzel együtt a kellemes dolgok mellett egy kellemetlenség is jelentkezik, azaz a kellemetlen rovarok és rágcsálók gyakoribb előfordulása.

Fáradt-e otthon vagy nyaralójában a meghívhatatlan látogatókról? Csatlakoztassa a rovarriasztót a konnektorba. Ez a riasztó nem tartalmaz vegyszereket és nem bocsát ki aromát, ezért alkalmas kisgyermekes családoknak vagy háziállatoknak.

A rovarriasztó megoldja a kártevőproblémákat örökre! Elektromágneses hullámok alapján működik, amelyek kiszorítják a kártevőket a házból és megakadályozzák őket a visszatérést. Ideális nyitott helyiségben történő alkalmazáshoz, hogy a hullámok tovább terjedjenek.

Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos taszító
Garancia: 2 roky
Súly: 0.1 kg
MSV: 6C402

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés