Energia akupunktúrás toll

Kód: 1344
Nincs értékelés
Márka: DS
Ft10 660
Raktáron (1 ks)
Várható kézbesítés:
9.6.2023
Szállítási lehetőségek

A toll enyhíti az ízületek, az idegek és az izmok akut és krónikus fájdalmait. A bőr stimulálása gyengéd hosszabb rezgésre emlékeztet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A toll enyhíti az ízületek, az idegek és az izmok akut és krónikus fájdalmait. A bőr stimulálása gyengéd hosszabb rezgésre emlékeztet. Helyezze a fájdalom középpontjába, hogy fokozza a készülék hatását. Hamarosan kellemes érzéseket fog érezni, kipihenten és kipihenten érzi magát.

Rendszeres mozdulataival a toll energiával látja el a testet, amely közvetlenül eljut a szövetekhez és szervekhez. Az eszköz jótékony hatással van a bioenergetikai mezőnkre, elősegíti a gyökök felszabadulását és az egyes sejtek gyógyulását.
Ez a vérkeringést, az egyensúlyt, az anyagcserét és a test védekezését is befolyásolja, garantálva ezzel az egészségi állapotot.
Az ízületek létfontosságú szerepet játszanak az emberi testben. Ezek olyan helyek, ahol a maradék termékek, például hideg, nedvesség, hő vagy mérgező anyagok gyűlnek össze. Ez az egyik oka annak, hogy az emberek gyakran szenvednek artralgiától (ízületi fájdalomtól). Amikor elkezdi kezelni az ízületeket ezzel a speciális tollal, a káros anyagok kitisztulnak az ízületekből, teste megújul és sokkal jobban fogja érezni magát.
A toll az arcplasztikához hasonló gondozást biztosíthat a bőr számára. Eltávolítja a szem alatti táskákat, sötét karikákat és a ráncokat. Az eredmény rövidtávú használat esetén is nagyon észrevehető. Hosszú távú használat esetén garantáltan megőrzi fiatal, egészséges és friss megjelenését. A tökéletes szépség érdekében kombináljon tisztító krémekkel és minőségi kozmetikumokkal.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektronika
Jótállás: 2 roky
Súly: 0.15 kg
MSV: poslední kus

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: