Fa szerszámok tokban 25db, 9367

Kód: ISO_914028
Nincs értékelés
Márka: Kruzzel
Ft9 580
Raktáron (>10 db)
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kicsi barkács készlet hagyományos szerszámokból és kiegészítőkből áll egy zárható tokban, amelynek kényelmes, vastag húrból készült fogantyúja van. A megfelelő szerszámokon kívül a dobozban vannak kiegészítők, például lyukakkal ellátott fadeszkák, anyák és csavarok. A gyermek ezekből egyszerű struktúrákat hozhat létre, amelyeknek köszönhetően képes lesz fejleszteni kézi és motoros képességeit, és ösztönözni a cselekvőképzetet. Tartalmaz: kalapácsok, csavarhúzók, csavarok, anyák és fa elemek a csatlakoztatáshoz. Kiváló ajándék kreatív fiúknak és lányoknak.

A készlet természetes fából készül, amelynek középpontjában a legkisebb részletek vannak, amelyek ösztönzik a gyermekek fantáziáját már korán, és segít megismerni a különféle tárgyak tulajdonságait. A gyermekek biztonsága érdekében az élek kissé le vannak kerekítve. A szerszámoknak nincs éles széle. A készlet könnyen tisztán tartható, ha a tokot és a tartozékokat nedves ruhával megöli.

  • életkor: 3+
  • tanúsítványok: CE, EN 71
  • anyag: fa
  • méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 8/20 / 30 cm
  • súly: 1,2 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fajátékok
Garancia: 2 év
Súly: 1.5 kg
MSV: 14B504

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés