Gyerek ajtó korlátok 74-86 cm fehér, 6220

Kód: ISO_912545
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft13 130
Raktáron (> 10 db)

Az ajtókerethez rögzített biztonsági kapu, amely védi a lépcsőkbe, folyosókba vagy helyiségekbe történő behatolást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • fehér szín
  • A kapu 74-86 cm szélességű kapuhoz illeszkedik
  • készlet súlya: 3,75 kg
  • A csomag tömege: 4,75 kg

IN SET

  • kapu 1x
  • 4 tágulási csavar

Az ajtókerethez rögzített biztonsági kapu, amely védi a lépcsőkbe, folyosókba vagy helyiségekbe történő behatolást, ahol az értékek vagy helyek veszélyeztetve vannak.

A kapu dupla záródással rendelkezik . A főzár reteszel van elhelyezve, és mindkét oldalán lévő gombok egyenletes megnyomásával nyílik meg. Alul van egy másik biztonsági kártya, amely blokkolja a cél ferde részét.

A kapu porszórt acélból készül, és nincs éles széle. Ezenkívül a speciálisan kialakított közös kialakítás nem teszi lehetővé az ujjak megnyomását . A felső csuklópánt zárt szerkezetű és távolsága a kerettől csak néhány milliméter, ami lehetetlenné teszi az ujjak beillesztését. Az alsó csuklópánt keretszerkezetbe van felszerelve, és merőlegesen nyúlik a kapuhöz, tehát nem veszélyes.

A széles nyílású ajtó mindkét irányba dől, lehetővé téve a szabad áthaladást, ha a retesz nem blokkolja a teljes célt . A biztonsági berendezés telepítése bővítőrendszeren alapul . Az acél csavarokat közvetlenül a célkeretbe csavarják be, és megfelelő beállításuk az egészet a járat szélességéhez igazítja.

Ha szokatlan átjáróhoz vagy ajtóhoz kaput kell felszerelni, megvásárolhatja a szükséges számú, különböző méretű felépítményt. Ezenkívül, ha nem szabványos kiterjesztést kell készíteni, vagy egy kaput kell felszerelni, például egy balusztrádával ellátott lépcső rögzítéséhez vagy egy másik felületre történő felszereléshez, amelyen a szokásos tágulási csavarok lehetnek túl nagyok vagy túl laposak, egyszerűen vásároljon speciális "Y" típusú csavarokat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyermekbiztonsági rendszerek
Garancia: 2 év
Súly: 5 kg
MSV: S4M2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: