Anyagtartó szívókoronggal

Kód: 2675
Nincs értékelés
Márka: GFT
Ft3 100
Raktáron (>10 ks)
Várható kézbesítés:
27.3.2023
Szállítási lehetőségek

A tapadókorong-tartó hihetetlen vákuum erejének fejlesztése megkönnyíti a nehézen kezelhető tárgyak szállítását. A tapadókorong ideiglenes fogantyúként működik, amelyet pontosan oda helyez, ahol szüksége van rá.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tapadókorong-tartó hihetetlen vákuum erejének fejlesztése megkönnyíti a nehézen kezelhető tárgyak szállítását. A tapadókorong ideiglenes fogantyúként működik, amelyet pontosan oda helyez, ahol szüksége van rá. Hangsúlyozni kell azonban annak biztosítását, hogy a tárgyak vagy anyagok felülete tiszta, száraz, vízszintes és nem porózus legyen. Ezért ezt a praktikus szerszámot elsősorban üveg, csempe, ajtók, lapok, műanyag lemezek stb. Hordozására használja. A tartó tárgyakra vagy anyagokra egyszerű.

Csak nyomja le a tapadókorongot, miközben a kart lefelé tartja a felületén, tartsa erősen és mozgassa felfelé a kart. A tartó szó szerint a felületre kattan. Ügyeljen arra, hogy a tartó szilárdan tartsa és rögzítse a leesés megakadályozására szolgáló tárgyat. A tárgy áthelyezése és a kívánt helyre helyezése után egyszerűen engedje le újra a kart.

Csomag tartalma:

  • 1x anyagtartó szívókoronggal

Műszaki adatok:

  • Méretek: 12 x 10,5 cm
  • Anyag: gumi, műanyag
  • Szín: narancs
  • Teherbírás: 25 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háztartás
Jótállás: 2 roky
Súly: 1 kg
MSV: 6B401

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: