Futball-labda, légkorong, 6065

Kód: 2258
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft4 700
Raktáron (>10 db)
Szállítási lehetőségek

Az Air Disc futball-labda nagyszerű szórakoztató játék lesz a gyermekek számára! Egy vadonatúj tipp egy futball-labda számára, amely majdnem lebeg a földön! Biztonságos háztartási játék! A labda lágy lökhárítóval van ellátva a külső kerület körül, amely jól védi a bútorokat a kopás ellen! A padlón és a szőnyegen is mozog, de ez függ a szőnyeg típusától, ezért ajánlunk lebegő padlót, linót vagy csempét. Csomag tartalma: 1 x futball-labda - levegős tárcsa Műszaki adatok: Golyó méretei: átmérő 17,5 cm Anyag: műanyag Alkalmas 3 éves kortól gyermekek számára Tápegység: 4 x AA elem (nem tartozék) Gombszabályozás: BE / KI szórakozáshoz épületek belsejében padlók, burkolólapok, úszó padlók és egyéb sima felületekhez ajánljuk. Ábrán látható videó: Ez egy illusztrációvideó.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Air korong focilabda remek szórakoztató játék lesz a gyermekek számára! Vadonatúj tipp egy futball-labda számára, amely szinte a padlón úszik! Biztonságos háztartási játék! A gömb puha lökhárítóval van felszerelve a külső kerület körül, amely jól védi a bútorokat a kopástól! A padlón mozog, és a szőnyegen is, de a szőnyeg típusától függ, ezért javasoljuk az úszó padlót, a linót vagy a csempét.

Csomag tartalma:

  • 1 x futball labda - levegőtárcsa

Műszaki adatok:

  • Gömbméretek: átmérő 17,5 cm
  • Anyaga: műanyag
  • 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas
  • Tápellátás: 4x AA elem (nem tartozék)
  • Gombvezérlés: BE / KI
  • Szórakozásra tervezték az épületeken belül
  • Padlóhoz, csempéhez, úszó padlóhoz és más sima felületekhez ajánljuk

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Izzó játékok
Garancia: 2 év
Súly: 0.3 kg
szín: fehér
MSV: 125A02

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés