Játékszőnyeg és játékzsák, 144cm, KX7246

Kód: KIK_77246
Nincs értékelés
Márka: KIK
Ft14 490
Raktáron (9 db)
Szállítási lehetőségek

Nagy, kerek talp, amely kényelmes az Ön és gyermeke számára.   A 144 centiméter átmérőjű kerékpár rengeteg hely a szórakozáshoz!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nagy, kerek talp, amely kényelmes az Ön és gyermeke számára. A 144 centiméter átmérőjű kerékpár rengeteg hely a szórakozáshoz!

Egyszerre gyűjtsön szétszórt játékokat.   Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha gyorsan meg akar takarítani, vagy ha be nem jelentett vendég érkezik. Könnyen összecsukható és kinyitható a mini játszótér. Nagyon gondosan, kényelmes és biztonságos anyagokból készül. Az alján csúszásgátló szövettel van bevonva, ezenkívül megerősítve. Színes házak, amelyeket utcák kötik össze, ahol apró autók indulhatnak, és lámpák - gyermeke imádni fogja ezt a szórakozást! Egy praktikus, színes fogantyúval ellátott táskában talál gyönyörű barátunkat és egy húrot, akik fémkerekekkel menetezve táskákká alakítják.

Termék információ:

A csomag mérete: 42 x 33 x 10 cm

A szőnyeg átmérője: 144 cm

Szőnyegvastagság: 8 mm

Súly: 0,92 kg

Anyaga: pamut poliészterrel keverve

Gépen mosható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játék párnák
Garancia: 2 év
Súly: 1.5 kg
MSV: S3R2B101

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés