Kruzzel 9351 Fa parkolóházak lifttel és tartozékokkal

Kód: ISO_914012
1 értékelés
Márka: Kruzzel
Ft19 770
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Fa parkolóházak lifttel - A teljes készlet 4 autót, helikoptert, autómosót, jegyboltot, benzinkútot, egy utat, 3 parkolószintet és a helikopter leszállóhelyét tartalmazza. Ezenkívül a készlet tartalmaz a felszereléshez szükséges kiegészítőket, például faoszlopokat és csavarokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fa parkolóházak lifttel - A teljes készlet 4 autót, helikoptert, autómosót, jegyboltot, benzinkútot, egy utat, 3 parkolószintet és a helikopter leszállóhelyét tartalmazza. Ezenkívül a készlet tartalmaz a felszereléshez szükséges kiegészítőket, például faoszlopokat és csavarokat. Az épületszegmensek mindegyike különböző funkciókat képes végrehajtani, az egyéb kiegészítők beállításaitól függően. Az egységet faoszlopok támasztják alá. Az összes tartozék egyszerűsített formájú, amely biztosítja a biztonságot a gyermek károsodásának veszélye nélkül.

A szett összes eleme természetes fából készül, sima felülettel és szélekkel, és kellemes tapintással. A felületet az egészségre biztonságos festékkel borítottuk. A készlet megfelel az EN71 szabványnak és rendelkezik CE-nyilatkozattal. Az egyes tárgyakat nedves anyaggal megtisztíthatja.

  • életkor: 3+
  • tanúsítványok: CE, EN 71
  • anyag: fa
  • teljes méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 40 / 50,5 / 46,5 cm
  • súly csomagolással: 3,01 kg

Csomag tartalma:

Parkolás lifttel
4 autó
1 Helikopter
3 márka
3 kúp
Közlekedési lámpák
Benzinkút
Rögzítő csavarok

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok fiúknak
Jótállás: 2 roky
Súly: 3 kg
MSV: S1SPRS7
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: