CLEAR VIEW autó napellenző

Kód: 1019
Nincs értékelés
Márka: VOG
Ft3 120
Raktáron (9 db)

A nap vaksága vagy a közeledő jármű fényszórói nemcsak kellemetlen, hanem veszélyes is autóvezetés közben. A láthatóság javítása érdekében szolgáló szemüveg segít kiküszöbölni ezt a problémát, és élvezetesebbé teszi a vezetést.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A napsütéstől vagy a szembejövő jármű fényszóróitól való vakság nemcsak nagyon kellemetlen, de veszélyes is autóvezetés közben. A láthatóságot javító szemellenző segít megszüntetni ezt a problémát, és élvezetesebbé teszi a vezetést.

Az autókban található szokásos függönyök megakadályozzák a fény vagy napsugárzást, ugyanakkor lefedik az út teljes kilátását. Más ez a redőny! A szűrési és fénytörési technológiát ötvözi, hogy azonnal növelje az előtted lévő kép tisztaságát és élességét. Ugyanakkor azonban nem fedi el az út látványát. Két átlátszó réteggel van felszerelve: nappal és éjjel.

A nappali réteg enyhíti a vakító napfényt, míg az éjszakai réteg javítja a láthatóságot éjszakai vezetés közben. Ha vényköteles szemüveget visel, és nem tud egyszerre napszemüveget viselni, akkor mindenképpen használja a rekeszt. Csak engedje le, és a nap azonnal abbahagyja Önt.

Vezetés közben a nap egyetlen másodperc alatt megvakíthat, de ha le van kapcsolva a redőny, akkor ez nem történhet meg! Autója biztonságos lesz, könnyes és fáradt szemek nélkül.

Alkony, sötétség, felhős ég - ezek nem éppen ideális vezetési körülmények. Ezekben az esetekben narancssárga képernyő használatát javasoljuk. Szétszórja a szembejövő járművek ideiglenes fényét, és tökéletesen éles látást biztosít.

A termék jellemzői és specifikációi:

  • autóban használt napellenzőre való felszereléshez
  • szükség esetén könnyen összecsukható
  • a jobb látás érdekében nehéz fényviszonyok között
  • káprázatos spotlámpát szór
  • a stressz és a szemirritáció minimalizálása
  • nagyszerű vényköteles szemüveges emberek számára
  • 2 átlátszó képernyő fekete és narancs színben
  • Anyaga: akril
  • Méretek: 30 x 13 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Képernyők, fóliák, redőnyök
Garancia: 2 év
Súly: 0.3 kg
MSV: 8B103

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: