Malatec fa csempe 30 x 30 cm 10 darab, 5100

Kód: 2482
Nincs értékelés
Márka: Malatec
Ft13 630
Raktáron (> 10 db)

A falapok használatával egyszerűen és gyorsan elkészítheti a felhasználási helyet időigényes és költséges telepítési munka elvégzése nélkül. A falapok természetes fából készültek, így könnyűek és kellemes tapintásúak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fából készült burkolólapok segítségével egyszerűen és gyorsan elő lehet készíteni egy helyet a használatra, időigényes és költséges telepítési munkák nélkül. A fa csempe természetes fából készült, így könnyű és kellemes tapintású. Összeszerelésük módja olyan alátétrendszeren alapul, amelyhez az egyes táblák csatlakoznak. A párnákat két szomszédos oldal zárja fűzőlyukakkal, a másik két oldalon pedig horgok vannak.

Ennek a megoldásnak köszönhetően a burkolólapok szabadon elhelyezhetők. Így párhuzamos vagy függőlegesen elrendezett csempékkel vagy az egyes elemek tetszőleges mozgatásával készíthet kompozíciókat az egyéni elvárásoknak megfelelően. A csempék minden típusú felületen használhatók. Dolgozni fognak az erkélyen, a teraszon, valamint a kertben, a hordozható medencében vagy a fürdőszobában. A műanyag alap azon távolságokon alapul, amelyek elválasztják a fát a talajjal való közvetlen érintkezéstől. Ez lehetővé teszi a jó vízelvezetést és a megfelelő szellőzést, ami különösen fontos a burkolólapok szabadban történő használatakor. A sima, csiszolt felület könnyen tisztítható, és nedves anyagdarabot használjon erre a célra. Ha meg szeretné változtatni az elrendezést, vagy az őszi és a téli szezonban kívülről el kell távolítania a csempéket, gyorsan elrendezheti az egyes elemeket, és a megfelelő helyre helyezheti őket.

  • anyaga: akác

  • 1 csempe mérete (hossz / szélesség / magasság): 30/30 / 2,5 cm

  • súly 1 lemez 690 g

  • a csomag méretei (hossz / szélesség / magasság): 34/34 / 26,5 cm

  • készlet súlya: 6,9 kg

  • súly csomagolással: 7,95 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kertek
Garancia: 2 év
Súly: 3 kg
MSV: S4

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: