Beautylushh körömszívó 40W, fehér, 8887

Kód: ISO_914035
Nincs értékelés
Márka: Beautylushh
Ft13 630
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A manikűr-portalanító egy kompakt eszköz, amely lehetővé teszi a munkahely tiszta tartását, ha körömvágót vagy reszelőt használ. Jól használható professzionális szépségszalonokban, valamint otthoni használatra.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A manikűr-portalanító egy kompakt eszköz, amely lehetővé teszi a munkahely tiszta tartását, ha körömvágót vagy reszelőt használ. Jól használható professzionális szépségszalonokban, valamint otthoni használatra. A nagyteljesítményű porleválasztó lehetővé teszi a körmök vágásakor keletkező szennyeződések akár 99% -ának megszabadulását. Ha marással vagy szerszámmal dolgozik, csak tegye rá a kezét - a kozmetikai por-lenyelő készülék rendszeresen gondoskodik a tisztításról, hogy a darabolás után ne maradjon maradék az asztalon.

A kozmetikai porfelszívó készlet két újrahasznosítható zsákot tartalmaz, amelyek összegyűjtik a manikűr során keletkező port. A táska feltöltése után csak ürítse ki és tisztítsa meg, és készen áll a manikűr további munkájára. A nagy sebességű ventilátornak köszönhetően, amely egy erős porelnyelőben van, a készülék nagyon hatékony és ugyanakkor csendes.

A manikűr porszívónak ökológiai bőrből készült karfa van, amely puha szivaccsal van feltöltve, hogy extra kényelmet biztosítson az eljárás alatt, ami megkönnyíti a tisztítást is. A divatos formatervezés, a fehér szín és az ökológiai bőr hozzáadása érdekes kiegészítővé teszi minden szépségszalonban.

  • fehér szín
  • teljesítmény: 40W
  • tápegység: 220-240V; 50-60 Hz
  • szélmalmok száma: 3
  • méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 34/28 / 9,5 cm
  • kábel hossza: 130 cm
  • súly: 1,1 kg
  • csomagolás súlya: 1,2 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Körömápolás / pedikűr manikűr
Garancia: 2 év
Súly: 1.2 kg
MSV: P22
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: