Ayurvédikus szemüveg, AG417A

Kód: 1053
Nincs értékelés
Márka: VOG
Ft1 630
Raktáron (4 db)

Ayurvédikus szemüveg olyan problémák kijavítására szolgál, mint: rövidlátás távollátás presbyopia (szenilis előrelátás) a szürkehályog korai fázisa Ezek a szemüvegek szilárdan és pontosan készülnek. A szemüvegeknek speciális ajurvédikus mintázata van, amelyeket évezredek óta használnak sikeresen a szemhibák kezelésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ayurvédikus szemüveg a következő problémák kijavításához:

  • rövidlátás
  • távollátás
  • távollátás
  • korai szürkehályog fázis


Ezek a szemüvegek szilárdan és pontosan készültek. A szemüvegeknek speciális ajurvédikus mintázata van, amelyeket évezredek óta használnak sikeresen a szemhibák kezelésére.

Az ajurvédikus szemüveg nem csökkenti és nem nagyítja a képet. Mindazonáltal kijavítják a szemhibákat, így élesebbnek látjuk a képet. Alkalmas mind nők, mind férfiak számára.

Ha úgy érzi, hogy a látása este romlik, a szemét fáradtnak tartja a számítógéppel végzett munka után, vagy ha már lencsét visel, és azt akarja, hogy a szeme pihenjen a lencse viselésétől, akkor az ajurvédikus szemüveg tökéletes az Ön számára!

A szemüveg viselésének első hatásai az első használat után érezhetők, az első kezelési eredmények 3–5 napos használat után rögzíthetők. Az első állandó hatások kb. 6 hét használat után jelentkeznek.

Hogyan lehet őket használni?

Viseljen szemüveget minden nap körülbelül 6 hétig. Kezdje a napi 2-3 órát - olvasás, gépelés, TV-nézés, a számítógéppel végzett munka és az egyszerű házimunka közben, és értékes látása gyorsan javulni (ne használja fel olyan lényeges tevékenységek során, mint például vezetés vagy gépek kezelése!).

Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetikumok és egészség
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
MSV: 4B401

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: