ISO 2567 fogzásvédelem

Kód: 1613
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft1 250
Raktáron (>10 db)
Szállítási lehetőségek

Speciális szilikon védő (sín) a fogakhoz bruxizmus idején.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Speciális szilikon védő (sín) a fogakhoz bruxizmus idején. A bruxizmus egy orvosi kifejezés a fogcsikorgatásra. Mivel kezelés még nincs, az egyetlen megoldás a védősínekkel történő megelőzés.

A harapólemez védőgátként működik a két állkapocs között, és így oldja a rágóizmok feszültségét, amely éjszakai fogcsikorgatáskor keletkezik. A lemez speciális szilikonból készült.

Egy éjszakán át használjuk, és az első használat előtt egyénileg beállítjuk forró vízben való melegítéssel és a fogak összeszorításával. Szükség esetén ollóval rövidíthető.

A sín a jövőben többször is módosítható anélkül, hogy elveszítené jellemző tulajdonságait, ezért hosszú távon használható.

Karbantartás:

A kísérleti védősínt használat után normál fogkefével és fogkrémmel tisztítjuk. Szükség esetén oldható antibakteriális tablettákat használnak műfogakhoz.

FIGYELMEZTETÉS: Tartós fogakra, nem ideiglenes (tejfogakra) szánták. Ha problémái vannak az állkapocs ízületével, fogágygyulladása, ha fogszabályzót vagy protéziscserét visel, használat előtt konzultáljon fogorvosával.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetikumok és egészség
Garancia: 2 év
Súly: 0.015 kg
MSV: 99D04

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés