ISO 2567 fogzásvédelem

Kód: 1613
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft1 270
Raktáron (1 ks)
Várható kézbesítés:
10.2.2023
Szállítási lehetőségek

Speciális szilikon védő (sín) a fogakhoz bruxizmus idején.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Speciális szilikon védő (sín) a fogakhoz bruxizmus idején. A bruxizmus egy orvosi kifejezés a fogcsikorgatásra. Mivel kezelés még nincs, az egyetlen megoldás a védősínekkel történő megelőzés.

A harapólemez védőgátként működik a két állkapocs között, és így oldja a rágóizmok feszültségét, amely éjszakai fogcsikorgatáskor keletkezik. A lemez speciális szilikonból készült.

Egy éjszakán át használjuk, és az első használat előtt egyénileg beállítjuk forró vízben való melegítéssel és a fogak összeszorításával. Szükség esetén ollóval rövidíthető.

A sín a jövőben többször is módosítható anélkül, hogy elveszítené jellemző tulajdonságait, ezért hosszú távon használható.

Karbantartás:

A kísérleti védősínt használat után normál fogkefével és fogkrémmel tisztítjuk. Szükség esetén oldható antibakteriális tablettákat használnak műfogakhoz.

FIGYELMEZTETÉS: Tartós fogakra, nem ideiglenes (tejfogakra) szánták. Ha problémái vannak az állkapocs ízületével, fogágygyulladása, ha fogszabályzót vagy protéziscserét visel, használat előtt konzultáljon fogorvosával.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetikumok és egészség
Garancia: 2 roky
Súly: 0.015 kg
MSV: 99D04, Z3

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: