Tisztító és masszázs papucs, kék, 15340

Kód: 2101
Nincs értékelés
Márka: Verk
Ft2 970
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A papucs egy teljesen egyedi masszázsrendszert tartalmaz, amelynek köszönhetően a lábmasszázs ugyanolyan hatékony, mint még soha! A papucs ideális segítő a zuhanyozáskor, amelyben a legkisebb szennyeződést is könnyen és gyorsan eltávolíthatja a lábáról. Az egyedi masszázs és tisztító papucsok alulról egy szívókoronggal vannak ellátva, amely megakadályozza a papucsok mozgását a masszázs és a tisztítás során.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A papucs egy teljesen egyedi masszázsrendszert tartalmaz, amelynek köszönhetően a lábmasszázs ugyanolyan hatékony, mint még soha!

A papucs ideális segítő a zuhanyozáskor, amelyben a legkisebb szennyeződést is könnyen és gyorsan eltávolíthatja a lábáról. Az egyedi masszázs és tisztító papucsok alulról egy szívókoronggal vannak ellátva, amely megakadályozza a papucsok mozgását a masszázs és a tisztítás során. A masszázs papucsok ezer sörtet tartalmaznak, amely alaposan eltávolítja az összes szennyeződést, és kellemesen masszírozza a fájó és fáradt járást.

A papucsot szintén fel van szerelve a sarokhoz "kaparóval", amely egyszerű mozdulatokkal eltávolítja a régi és felesleges bőrt a sarokból.

  • Papucs méret: univerzális
  • Szín: kék
  • A csomag tartalma: 1 darab papucs
  • Garancia: 24 hónap

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs segédeszközök
Garancia: 2 év
Súly: 0.3 kg
szín: kék
MSV: S1F
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: