Fehér habarcs

Kód: 2781
Nincs értékelés
Márka: GFT
Ft3 470
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A habarcsnak nemcsak dekoratív, hanem gyakorlati hatása is van. Ennek a tömegnek köszönhetően a továbbiakban nincs veszélye az ingacskáknak, amelyekben gyakran kialakul a penész.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fugának nemcsak dekoratív, hanem praktikus hatása is van. Ennek az anyagnak köszönhetően többé nem áll fenn a csúnya illesztések veszélye, amelyekben gyakran penész képződik. Ennek a speciális fugázóanyagnak a felhordásával a szűk helyeken vízálló réteg jön létre, aminek köszönhetően könnyedén megelőzhet minden kellemetlenséget.

Hogyan alkalmazzák a habarcsot?

A fuga felhordása nagyon egyszerű, csak egy kis kézügyesség és precíz kéz. Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, majd csavarja rá a hegy rögzítését a fehér kupak helyett. A burkolat lecsavarása után a termék használatra kész. Először mossa le és törölje szárazra az illesztést. Nyomja össze az injekciós üveget, hogy a tartalma közvetlenül a kívánt helyre kerüljön. Használat után alaposan mossa le a tartozékot, hogy megakadályozza az anyag fagyását. Javasoljuk, hogy hagyja a párosított területet 48 órán keresztül megkeményedni.

Csomag tartalma:

  • 1 fiola fugával

Műszaki adatok:

  • Összetevők: víz, gyanta
  • fehér szín
  • Űrtartalom: 280 ml
  • Kikeményedési idő: 48 óra
  • Tartsa távol gyermekektől!

A videó csak illusztráció!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Műhely
Jótállás: 2 roky
Súly: 0.2 kg
szín: fehér
MSV: 116C04
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: