Fehér habarcs

Kód: 2781
Nincs értékelés
Márka: B2B
Ft5 150 –28 %
fghghg
Ft5 150 –28 % Ft3 700
Raktáron (4 db)

A habarcsnak nemcsak dekoratív, hanem gyakorlati hatása is van. Ennek a tömegnek köszönhetően a továbbiakban nincs veszélye az ingacskáknak, amelyekben gyakran kialakul a penész.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A habarcsnak nemcsak dekoratív, hanem gyakorlati hatása is van. Ennek a tömegnek köszönhetően a továbbiakban nincs veszélye az ingacskáknak, amelyekben gyakran kialakul a penész. Ennek a speciális illesztési anyagnak a felhasználásával vízszintes réteg alakul ki szűk helyeken, amelynek köszönhetően könnyen elkerülhetők az összes kellemetlenség.

Hogyan alkalmazzák a habarcsot?

A habarcs felhordása nagyon egyszerű, csak egy kis kézügyesség és pontos kéz. Használat előtt alaposan rázza meg az üveget, majd a fehér kupak helyett csavarja fel a hegyes rögzítőelemet. A fedél lecsavarása után a termék használatra kész. Először mossa le és törölje le az illesztést, hogy kiszáradjon. Szorítsa meg az injekciós üveget, hogy a tartalmát közvetlenül a kívánt helyre tegye. Használat után alaposan mossa le a kiegészítőt, hogy az anyag ne fagyjon fel. Javasoljuk, hogy hagyja, hogy az illesztett hely 48 órán keresztül megszilárduljon.

Csomag tartalma:

  • 1 üveg habarcs

Műszaki adatok:

  • Összetevők: víz, gyanta
  • fehér szín
  • Térfogat: 280 ml
  • Edzési idő: 48 óra
  • Tartsa távol gyermekektől!

A videó csak illusztráció!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Műhely
Garancia: 2 év
Súly: 0.2 kg
szín: fehér
MSV: 108E03

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: