Olvasó nagyító A4 + LED fény, AG577

Kód: 1432
Nincs értékelés
Márka: APT
Ft4 470
Raktáron (> 10 db)

A4-es nagyító könyvek, újságok, folyóiratok olvasásához, termékösszetételhez, bankjegyek, érmék, bélyegek, térképek, katalógusok, dokumentumok megtekintéséhez és barkácsoláshoz. Ez egy nagyon praktikus nagyító, amely megkönnyíti az életet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A4-es nagyító könyvek, újságok, magazinok, termékösszetétel olvasásához, bankjegyek, érmék, bélyegek, térképek, katalógusok, dokumentumok megtekintéséhez és barkácsoláshoz.

Ez egy nagyon praktikus nagyító, amely megkönnyíti az életet. Nagyszerű ajándék az időseknek és a látássérülteknek. A nagyítónak két összecsukható lába van, amelyeknek köszönhetően nem kell a nagyítót a kezünkben tartani, így szabadon van a kezünk, és könnyen megbirkózhatunk például a barkácsolás, a körömfestés, az újságok olvasása stb.

A 4 LED-nek köszönhetően sötétben is használhatjuk a nagyítót (este olvashatjuk el a könyvet az ágyban vagy a kertben). A nagyítónak van egy kapcsolója, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szükség esetén világítást használjunk. Az okos forma és méret lehetővé teszi egy nagy szövegmező elolvasását. A könnyű szerkezet az úton is működik.A nagyító háromszor nagyít. Törhetetlen anyagból készül. Nagyítást nyerünk, ha kicsinyítjük és megközelítjük az objektumot.

A munka kényelme érdekében a kábelnek köszönhetően nagyítóval akaszthatja a nyakát. Könnyű és könnyen hordozható. Nagyszerű mindennapi használatra.

  • Teljesítmény: 2 AAA elem (nem tartozék)
  • Fekete szín
  • A nagyító speciálisan kialakított műanyagból készül

Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nagyító olvasása
Garancia: 2 év
Súly: 0.3 kg
MSV: 132B601

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: