VOG D2156 Ayurvédikus szemüveg a látás javítására

Kód: 1053
Nincs értékelés
Márka: VOG
Ft1 760
Raktáron (> 10 db)

Ayurvédikus szemüveg olyan problémák kijavítására szolgál, mint: rövidlátás távollátás presbyopia (szenilis előrelátás) a szürkehályog korai fázisa Ezek a szemüvegek szilárdan és pontosan készülnek. A szemüvegeknek speciális ajurvédikus mintázata van, amelyeket évezredek óta használnak sikeresen a szemhibák kezelésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az ayurvédikus szemüvegek olyan problémák megoldására szolgálnak, mint:

  • rövidlátás
  • távollátás
  • távollátás
  • korai szürkehályog fázis


Ezek a szemüvegek szilárdan és pontosan készülnek. A szemüveg speciális ájurvédikus mintával rendelkezik, amelyet évezredek óta sikeresen használnak a szemhibák kezelésére.

Az ayurvédikus szemüveg nem csökkenti és nem növeli a képet. Azonban kijavítják a szemhibákat, így élesebbnek érzékeljük a képet. Nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas.

Ha úgy érzi, hogy esténként romlik a látása, fáradt a szeme a számítógéppel végzett munka után, vagy már lencsét visel, és azt szeretné, ha a szeme pihenjen a lencse viselésétől, akkor az ájurvédikus szemüveg tökéletes az Ön számára!

A szemüveg viselésének első hatásai az első használat után érezhetők, és az első kezelési eredmények 3-5 napos használat után rögzíthetők. Az első tartós hatások körülbelül 6 hetes használat után jelentkeznek.

Hogyan kell használni őket?

Viseljen szemüveget minden nap körülbelül 6 hétig. Kezdje el napi 2-3 órát - olvasás, írás, tévénézés, számítógépen végzett munka és egyszerű házimunka közben, és gyorsan javul az értékes látása (ne használja olyan alapvető tevékenységek során, mint a gépjárművezetés vagy a gépek kezelése!).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Napszemüveg
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
MSV: 7C402

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: