Digitális LED óra - fekete, 9143

Kód: ISO_913943
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft7 230
Raktáron (5 db)
Szállítási lehetőségek

A LED-óra megjeleníti az időt 12 vagy 24 órás formátumban, a dátumot, a napot és a hónapot, valamint a hőmérsékletet Celsius-fokban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LED-óra megjeleníti az időt 12 vagy 24 órás formátumban, a dátumot, a napot és a hónapot, valamint a hőmérsékletet Celsius-fokban. Az ébresztőóra képes 3 riasztást beállítani és 5–60 percig elhalasztani. A terméknek három lehetősége van a fényerősség manuális beállítására. Lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást az igényekhez.

Rendkívül eredeti, tervező eszköz, amely vonzó lesz a nem szokatlan kiegészítők minden szerelmese számára. Az óra kétségkívül a mindennapi élet szerves része, és más funkciókkal van felszerelve, amelyek még egyszerűbbé teszik. A 4-jegyű, 7 szegmensű LED-nek köszönhetően az óra még nagy távolságból is leolvasható. Az óra ezért belefér a hálószobába, a nappali és az ifjúsági szobába, sőt az irodába is.

  • tok színe: fekete
  • tápegység: hálózati
  • méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 22,5 / 9/2 cm
  • kábel hossza: ~ 2m
  • beállított súly: 0,22 kg
  • súly csomagolással: 0,24 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Óra az éjjeliszekrényen
Garancia: 2 év
Súly: 0.25 kg
MSV: 129C505

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés