Női paróka Ombre, 9745

Kód: ISO_914250
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft4 470
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Paróka használata álmai valóra válhat.   A rövid és a hosszú haj közötti átmeneti idő problematikus lehet, a haj megsérülhet, és folyamatos alákínálást igényel, ami valójában nem teszi lehetővé az álom hosszabbítását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A paróka hosszú, haja puha és kellemes tapintású. Könnyűek, amit nagyban befolyásol az a tény, hogy kényelmesek és nem befolyásolják a viselés kellemetlenségét. Alatta egy lélegző háló, rugalmas szalaggal, amely lehetővé teszi a parókának az egyes fejek méretéhez igazítását, így tökéletesen illeszkedik az egyes fejekre. A haj nagyon alaposan készült, vastag, így könnyen fésülheti zsinórra vagy zsinórra. A szintetikus sörték kiváló alternatívája a természetes hajnak, tökéletesen utánozzák. Unalmasak, nem sütnek, és tökéletesen fekszenek a fejükön. Próbálja meg fogmosni a haját.   Csak fésülje le ujjait fentről lefelé, egyenként. Könnyedén lemoshatja a haját, az ODA hidegnek vagy enyhén melegnek kell lennie. Használhat egy kis sampont (lehetőleg műszőrzethez), ne göndörítse és dörzsölje meg a haját. Ne tegye ki a nedves hajat közvetlen napfénynek vagy szárítsa meg szárítóval. Várjon, amíg megszárad.

Műszaki adatok:

  • szín: szürke / szőke
  • sörte típusa: szintetikus
  • egy kaptafára
  • méretek (hosszúság / szélesség): 70/20 cm
  • tömeg: 293 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Parókák
Garancia: 2 roky
Súly: 0.2 kg
MSV: ZAPSAT
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés