3D fém PUZZLE - Izgalmas kirakós!

Kód: 1217
Nincs értékelés
Márka: DS
Ft3 570
Raktáron (3 db)

Izgalmas kihívás, izgalmas összeszerelés és káprázatos eredmény - ezek a 3D METAL modellek! A 3D puzzle METAL építős elkészítéséhez türelemre és ügyes kezekre van szükség. Az eredménye azonban teljes mértékben kiegyenlíti a bele fektetett erőfeszítéseket! A miniatűr másolatok különösen lenyűgöző és figyelemfelkeltő dekoráció nemcsak otthonában, hanem az irodában vagy az iskolában is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Izgalmas kihívás, izgalmas összeszerelés és káprázatos eredmény - ezek a 3D METAL modellek!

A 3D puzzle METAL építős elkészítéséhez türelemre és ügyes kezekre van szükség. Az eredménye azonban teljes mértékben kiegyenlíti a bele fektetett erőfeszítéseket! A miniatűr másolatok különösen lenyűgöző és figyelemfelkeltő dekoráció nemcsak otthonában, hanem az irodában vagy az iskolában is. A négyzet alakú acéllemezekből (11 x 11 cm) részletesen kidolgozott, lenyűgöző világhírű emlékműveket vagy híres közlekedési eszközöket rakhat össze. A 3D puzzle METAL hiteles megjelenése a részletes lézergravírozásnak köszönhető.


A modellek összeszereléséhez nincs szükség ragasztóra - az alkatrészek pontosan illeszkednek egymáshoz.
 
  • A termékeket véletlenszerűen választjuk ki.
  • Helikopter modell: 12,7 x 4,4 x 3,8 cm
  • Repülőgép modell: 6,6 x 6,4 x 3,2 cm
 
MUNKAMENET:
Távolítsa el az egyes alkatrészeket a fémlapokról, szükség esetén használjon kis körömvágó ollót (nem tartozék)A részeket rögzítések (fogak) egy nyílással kialakított zárak kapcsolják össze. Hajlítsa meg a fogakat kis vôkony fogóval (nem tartozék), és fokozatosan rakja össze az összes rögzítést, amíg létre nem jön egy nagyon valósághű remekmű!
 
Garancia: 24 hónap.
 
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Puzzle
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
MSV: POSLEDNI KUS

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: