3D fém PUZZLE - Izgalmas összecsukható élmény!

Kód: 1217
Nincs értékelés
Márka: DS
Ft3 750
Raktáron (2 db)

Izgalmas kihívás, összecsukható élmény és káprázatos eredmény - ezek a 3D METAL modellek! A 3D METAL puzzle kiépítéséhez türelem és ügyes kezekre van szükség. A munka eredménye azonban teljes mértékben kiegyensúlyozza az elvégzett erőfeszítéseket! A miniatűr másolatok különösen lenyűgöző és figyelemre méltó dekoráció nemcsak otthon, hanem az irodában vagy az iskolában is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Izgalmas kihívás, összecsukható élmény és káprázatos eredmény - ezek a 3D METAL modellek !
A 3D METAL puzzle kiépítéséhez türelem és ügyes kezekre van szükség. A munka eredménye azonban teljes mértékben kiegyensúlyozza az elvégzett erőfeszítéseket! A miniatűr másolatok különösen lenyűgöző és figyelemre méltó dekoráció nemcsak otthon, hanem az irodában vagy az iskolában is.
A részletes négyzet alakú, lenyűgöző modellek négyzet alakú acélszeletekből (11 x 11 cm) nőnek fel, a világ emlékműveinek részeivel vagy a híres szállítóeszközökkel a kezed alatt. A METAL 3D puzzle hiteles megjelenése a részletes lézergravírozással érhető el.

Nincs szükség ragasztóra a modellek összeszereléséhez - az alkatrészek pontosan illeszkednek egymáshoz és illeszkednek.
  • Véletlenszerű választást küldünk
  • Helikopter modell: 12,7 x 4,4 x 3,8 cm
  • Repülőgép modell: 6,6 x 6,4 x 3,2 cm
WORKFLOW:
Távolítsa el az egyes alkatrészeket a fémlapáktól, szükség esetén használjon apró hasító ollókat (nem tartozék). A darabokat fogantyú (csőr) és nyílás által kialakított zárak segítségével kapcsolják össze. Hajlítsa meg a csőrét kicsi, vékony fogóval (nem tartozék), és fokozatosan kösse össze az összes zárat, amíg egy nagyon reális remekmű létre nem jön!
Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Puzzle
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
MSV: POSLEDNI KUS

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: