Alkohol Rulett, 669

Kód: 463
Nincs értékelés
Márka: ISO
Ft6 410
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
13.12.2022
Szállítási lehetőségek

Játsszon egy új, eredeti és nagyon szórakoztató rulett formát, amely minden bulit felvidít! Válaszd ki a kedvenc italtípust, forgasd meg a rulett kereket, és élvezd! A játék három változatát kínáljuk Önnek. A játék első változata - Félig tartó: Az első játékos egy rulett kereket forgat, és labdát dob.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Játsszon egy új, eredeti és nagyon szórakoztató rulett formát, amely minden bulit felvidít!

Válaszd ki a kedvenc italtípust, forgasd meg a rulett kereket, és élvezd! A játék három változatát kínáljuk Önnek.

 

  • A játék első változata - félig tartós:

Az első játékos forog a rulett kerék, és dobja a labdát. Aztán meg kell innia egy számot, amelyen a labda megáll. Más játékosok követik a példáját. Ha a labda egy számmal megáll egy üres pohárral, akkor szerencsétlen (attól függ, hogy veszi), és nem iszik ebben a körben. Más játékosok folytatódnak, és a győztes az, aki megteszi az utolsó poharat.

  • A játék második változata - hallgatói évek:

Az első játékos forog a rulett kerék, és dobja a labdát. Aztán meg kell innia egy számot, amelyen a labda megáll. Más játékosok követik a példáját. Ha a labda egy számmal megáll egy üres pohárral, akkor ebben a körben nem iszik. Amint azonban kevesebb, mint 3 teljes lövés marad hátra, meg kell újratölteni a poharakat és el kell kezdeni a következő kört. A győztes az, aki 10 forduló után is visszafelé mondja az ábécét.

  • A játék harmadik változata - Orosz Favágó:

Az első játékos forog a rulett kerék, és dobja a labdát. Minden lövést meg kell innia, kivéve azt, amelyen a labda megállt. Ezután az összes lövést fel kell tölteni, és a következő játékos folytatja. A hazaérő játékos nyer.
Sok móka kívánunk.

  • Rulett átmérője: 30 cm

Csomag tartalma:

  • 1 - Rulett
  • 2 - labda
  • 16 - üveg (lövések)

  • Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Társasjátékok
Garancia: 2 roky
Súly: 2 kg
MSV: 6A101

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: