Quadcopter Silverlit 84540, 4 csatornás

Kód: 20311
Nincs értékelés
Márka: Silverlit
Ft14 670
Raktáron (3 ks)
Várható kézbesítés:
10.2.2023
Szállítási lehetőségek

Futurisztikus repülés a Silverlit-ből egy innovatív négycsatornás, 2,4 GHz-es galaxisban stabilizált miniatűr kvadrocopterrel, amely figyelemre méltóan manőverezhető UFO-t kínál beltéri és kültéri repülésekhez. Négy vízszintes fő forgórészből áll, amelyek helikopterként szállnak le és szállnak le, valamint négycsatornás arányos rádióval a teljes irányítás érdekében. A világűr galaxis szilárd, befecskendezett anyagból készül, négy légcsavar védőgyűrűvel és két piros és zöld LED-del, amelyek segítenek az orientációban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Futurisztikus repülés a Silverlit-ből egy innovatív négycsatornás, 2,4 GHz-es galaxisban stabilizált miniatűr kvadrocopterrel, amely figyelemre méltóan manőverezhető UFO-t kínál beltéri és kültéri repülésekhez. Négy vízszintes fő rotorból áll, amelyek felszállnak és leszállnak, mint egy helikopter, valamint négycsatornás arányos rádióval a teljes irányítás érdekében

A világűr galaxis szilárd, befecskendezett anyagból készül, négy légcsavarvédő gyűrűvel és két piros és zöld LED-del, amelyek segítenek a tájékozódásban. Könnyű és szórakoztató kezdőknek és repülő rajongóknak, egyszerűen csak kormányozhatja az űrhajót az örömöv-adó adó balra vagy jobbra mozgatásával, miközben a fojtószelepet vezérli a felszállásra, lebegésre és leszállásra.

A Quadrocopter nagy teljesítményű lítium-polimer akkumulátort tartalmaz, és akár tíz percig is repülhet, miközben kevesebb, mint fél óra alatt közvetlenül az adóból tölti.

Powerlit ezüst teljesítmény nyáron A Silverlit tartalmaz egy teljesen összeállított quadrocoptert, amely repülésre készen lesz szállítva, valamint egy előre telepített 2,4 GHz-es négycsatornás kapcsolótábla és repülési információs kézikönyv.

Mivel véletlenszerű termékválasztékot szállítunk, nem garantálhatjuk, hogy melyik színes terméket kap. 8 x AA alkáli elemre van szükség (nem tartozék).

  • EAN: 4891813845409
  • Gyártó: Silverlit
  • Modell: 84540
  • Tapasztalt pilóták és kezdők számára
  • 2,4 GHz-es meghajtó
  • Kor: 15 év felett
  • Fekete szín
  • Képek: lásd alább a képeken

Csomag tartalma:

1 x Silverlit Space Galaxy Quadrocopter szállítva
4 x 1 x 2,4 GHz-es rádióvezérlő adó beépített töltővel
A modellbe beépített 1 x újratölthető lítium-polimer akkumulátor
1 x többnyelvű európai felhasználói kézikönyv
8 x AA alkáli elem (nem tartozék)

  • Hivatalos EU-disztribúció.
  • Garancia: 24 hónap.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Távirányító autók
Garancia: 2 roky
Súly: 2 kg
szín: fekete
MSV: S1I

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: